Video: How Volunteers Built a Skatepark in 18 Days | فيديو: كيف بنى متطوعون حديقة تزلّج في ١٨ يوماً

January 8, 2015

فيديو محمد حجازي | Video by Mohammad Hijazi

بعد نجاح فريق مشروع حديقة 7Hills للتزلج بجمع أكثر من ٢٠ ألف دولار أمريكي عبر حملة لجمع التبرعات على الإنترنت، بدأ العمل على بناء الحديقة في الموقع الذي خصصته لهم أمانة عمّان الكبرى في وسط البلد. متطوعون من الأردن وبلجيكا والدنمارك وبريطانيا وأمريكا ودول أخرى عملوا بشكل متواصل لمدّة ثمانية عشر يوماً لإنجاز الحديقة. محمد حجازي من «حبر» وثّق رحلة البناء من بدايتها وحتى افتتاح الحديقة في ٢٠ كانون أول ٢٠١٤. شاهدوا الفيديو.

After raising over $20,000 in an online crowd funding campaign, the team behind 7Hills Skatepark began construction in the area allocated by the Amman Municipality, in downtown Amman. Volunteers from Jordan, Denmark, Belgium, Britain, and other countries worked day and night for 18 days to finish the construction, and 7iber’s Mohammad Hijazi was there documenting the process from the start all the way until the skatepark’s grand opening on December 20, 2014. Watch the video.

7Hills – How volunteers built a skatepark in 18 days from 7iber dot Com on Vimeo.

 لتصلك أبرز المقالات والتقارير اشترك/ي بنشرة حبر البريدية

Our Newsletter القائمة البريدية