In Photos & Sound: Stories from Zarqa | بالصور والصوت: قصص من الزرقاء

الأربعاء 15 أيلول 2010

ضمن فعاليات مهرجان الفيلم الأوروبي الثاني والعشرون  ، واحتفالا بمدينة الزرقاء عاصمة للثقافة الأردنية لعام 2010، ينظم الاتحاد الأوروبي مع حبر دوت كوم ومسرح البلد يوما للتصوير في مدينة الزرقاء يوم السبت ١٨ أيلول/سبتمبر ٢٠١٠.

سوف يقوم مجموعة من المصورين بقضاء يوم في شوارع المدينة يلتقطون الصور ويسجلون الأصوات التي تحكي قصصا من الزرقاء، بالتعاون مع المصور أحمد السفاريني (ستوديو كارمن) وبمشاركة شباب من المدينة.

سيتم عرض القصص المصورة يوم 27 أيلول 2010 ضمن أمسية عرض أفلام المهرجان في الزرقاء  في مركز الملك عبدالله الثاني الثقافي، وسيتم نشرها على موقع حبر والصفحة الالكترونية لمهرجان الفيلم الأوروبي.

إذا رغبتم بالمشاركة يرجى إرسال بريد إلكتروني إلى  lina[at]7iber.com في موعد أقصاه الخميس ١٦ أيلول/سبتمبر 2010.

As part of the activities of the 22nd European Film Festival’s, the European Union with 7iber.com and Al-Balad Theater are organizing a photography day in Zarqa, Jordan’s Capital of Culture for the year 2010, on Saturday September 18, 2010.

A group of photographers will spend a day on the streets of Zarqa documenting the city’s stories through photos and sound, in collaboration with photographer Ahmad Safarini (Studio Carmen) and with the participation of youth from the city.

Resulting stories will be screened on September 27th, during the evening of film screenings at the King Abdullah Cultural Center in Zarqa, and will be published on 7iber.com and on the webpage of the European Film Festival.

If you’re interested in participating, send an email to  lina[at]7iber.com no later than Thursday September 16, 2010.


 لتصلك أبرز المقالات والتقارير اشترك/ي بنشرة حبر البريدية

Our Newsletter القائمة البريدية