Happy New Year: Cultural Events this Week | أجندة عمّان الثقافية لهذا الأسبوع: كل عام وأنتم بخير

الأحد 29 كانون الأول 2013

7iber’s team wishes you a happy new year and a great holiday season!

This week Jadal will be screening a number of classical movies at 7 pm. The schedule is as follows: It’s a Wonderful Life (Sunday), La Dolce Vita (Monday), Alexandria… Why? (Thursday), and Rear Window (Friday).

Art exhibits continue this week in Amman with Colored Orbits at Dar Al Anda, Trendsetting IV: Architect as Designer at Nabad Art Gallery, Hiwar: Conversations at the Margins in Darat Al Funun, and Cutting Away the Void in Jadal. A new exhibit will open this Sunday in Fann Wa Chai titled Colour Visuals (6 pm).

For details on these events and many more, check out 7iber’s calendar, and if we missed anything you think we should add, drop us a line at [email protected]

يتمنى لكم فريق حبر عاما جديدا مليئا بالخير والسلامة!

هذا الاسبوع سيتم عرض عدد من الأفلام الكلاسيكية في جدل في تمام الساعة السابعة مساء. جدول العروض على النحو التالي: انها حياة رائعة (يوم الأحد)، لا دولتشي فيتا (يوم الاثنين)، الإسكندرية … ليه؟ (يوم الخميس)، والنافذة الخلفية (يوم الجمعة).

تستمر المعارض الفنية هذا الأسبوع في عمان مع: المدارات الملونة في دار الأندى، حوار: المحادثات في هوامش في دارة الفنون، وحفر الفراغ في جدل. وسيفتتح معرض جديد هذا الاحد في فن وشاي بعنوان مرئيات لونية (السادسة مساء).

لتفاصيل هذه الفعاليات وغيرها الكثير تابعوا مفكرة حبر، وإذا كان هنالك فعاليات فاتتنا أرسلوها لنا على البريد الإلكتروني.